Om Likan

Likan betyder ‘model’ på Islandsk. Navnet blev valgt fordi, der under opstarten var en Islænding med til udarbejdelsen af de grundlæggende tanker om virksomhedens koncept. Likan er grundlagt af tre personer med stor passion for byggeri og digitale redskaber. Grundlæggerne har alle en fortid i håndværksfagene, og har derfor en stor forståelse for byggebranchens værdikæde og kompleksitet.

Navnet ‘model’ irammesætter de moderne projekteringsmetoder i en virtuelle 3D-modeller, hvor alle informationer og grafiske visninger repræsenteres digitalt. Nutidens digitale byggeproces handler i højgrad om informationer og kommunikation om bygningen design og egenskaber.

Vision

Likan’s vision er at få den danske byggebranchen i den teknologiske førertrøje inden for digitale arbejdsmetoder – BIM og byggeriets IKT. Der har i mange år været stilstand i udviklingen inden for byggeriets anvendelse af IT-værktøjer. Byggebranchen er en konservativ og eftertænksom branche, som skal se værdien af nye metoder og teknologier før de adopteres.

Hos Likan ønsker vi at være frontløbere på implementeringen af nye projekterings- og informationsteknologier og få dem gjort brugbare for byggebranchen ved at tilrette softwaren til vores kunders behov og dermed fjerne de tekniske.

Vi ved at menneskerne bag skærmen, er dem som besidder den lokale viden og at det er dem, der i sammenspil med softwaren skaber værdi og fremskridt for virksomhederne. Det er brugerne vi vil styrke, så deres arbejde lettes. BIM-models output ikke er bedre end de input den er konstrueret af.

Mission

Vi ønsker at bevise at digitale projekterings teknologier er mere effektive og aldeles anvendelige i alle faser at byggebranchens fag. Vores mission er at få den danske byggebranche i den digitale førertrøje internationalt. Vi vil bevise produktivitets gevinsterne ved ægte BIM projektering, under projekteringen, under byggeriet og under driften af bygningerne.

Salgs- og leveringsbetingelser - LÆS MERE


Ejlskovsgade 13, 1th · 5000 Odense C · +45 2553 4453
Website © Uptime
Skriv til os